Adviseur Regio, Economie & Innovatie

Solliciteer

Adviseur Regio, Economie & Innovatie

Een toekomstbestendige economie draagt bij aan oplossingen voor belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Jij helpt overheden en (regionale) samenwerkingsverbanden op beleidsniveau bij hun strategie en programmering hiervoor.

Full-time · Groningen

Wat ga je doen als Adviseur Regio, Economie & Innovatie?
Met de transities waar we als maatschappij voor staan, is economische groei geen doel op zich meer maar hooguit een middel om positief bij te dragen aan brede welvaart. De realisatie van brede welvaart vraagt een integrale aanpak en kent veel belanghebbenden in zowel de private als publieke sector. Jij helpt overheden de welvaart in brede zin te laten groeien. Je ontwikkelt samen met je opdrachtgever een visie en strategie waarvoor je beleidsprogramma’s en roadmaps opstelt. Je bevordert regionale privaat-publieke samenwerking door de bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen aan elkaar te verbinden. Om te weten of je aanpak succesvol is, stel je monitoringsinstrumenten op, voer je deze uit en doe je beleidsvoorbereidend en evaluatie-onderzoek.

Wat kun je als Adviseur Regio, Economie & Innovatie?
Als ideale kandidaat heb je een relevante wo opleiding afgerond. Bijvoorbeeld Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als beleidsadviseur economie in de publieke sector. Je snapt politieke prioriteiten en vertaalt deze in slimme aanpakken. Je zet je netwerk bij overheden, samenwerkingsverbanden en bedrijven in en haalt hier werkzaamheden uit. Je herkent marktkansen en vertaalt deze naar mogelijkheden voor KplusV.

Over KplusV
Wij zijn een ondernemend en innovatief kennisbedrijf. Maatschappelijke impact creëren is wat ons drijft. Wij verbinden mensen en mogelijkheden en vinden dat privaat-publieke samenwerkingen essentieel zijn voor toekomstbestendige oplossingen. Bijvoorbeeld rondom afvalproblematiek, regionale economie, arbeidsmarkten ont wikkelingsruimte voor innovatieve startups. 

Wij zijn Certified B Corp. Samen met een wereldwijde gemeenschap van B Corps werken we aan een duurzame, inclusieve en innovatieve toekomst en continue verbetering. We leggen de lat hoog om samen échte en blijvende positieve impact te creëren, voor alle betrokkenen. Lees hier ons Impact Report 2023.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris tussen € 4.000 en € 6.300 op fulltime basis, variabele beloning, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

  • Een jaarcontract met uitzicht op vaste aanstelling.

  • Een waardevol introductieprogramma en diverse opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden via ons leer- en ontwikkelhuis Happy & Grow.

  • De faciliteiten om flexibel te werken. We hebben kantoren in Arnhem, Amsterdam, Groningen en Rotterdam.

Interesse gewekt?
Is dit helemaal jouw baan? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren bij KplusV gaat digitaal. We vragen je een CV te uploaden en daarna volgt een aantal vragen zodat we je alvast leren kennen. Een uitgebreide motivatiebrief is dus niet nodig. Als we denken dat je een goede match bent, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze kantoren. Je hoort altijd van ons.

Nog vragen?
Neem dan contact op met Bernedine Bos (telefoon: 06 82 63 87 04) en mail: b.bos@kplusv.nl). Bezoek ook eens onze website en maak uitgebreid kennis met KplusV.  


Bij KplusV geloven we dat verschil zien, het verschil maakt. We streven daarom naar diversiteit binnen ons bedrijf. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent. 

Bernedine Bos

Hendrik van der Meulen

Peter Nicolai

Jasper de Graaf